ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

28 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Tην Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα υποδέχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβαλ Χορωδιών Δήμου Παλλήνης με τη συμμετοχή των χορωδιών του Δήμου Γλυφάδας, Δήμου Β.Κυνουρίας, της Ιστορικής Χορωδίας Νίκαιας και του Δήμου Παλλήνης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την χορωδία ενηλίκων του Δήμου Β.Κυνουρίας η οποία υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κου Κουτίβα παρουσίασε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακά, σύγχρονα αλλά και ξένα τραγούδια που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Ακολούθησε η μικτή χορωδία του Δήμου Γλυφάδας, όπου η αγάπη και το πάθος των χορωδών της για το τραγούδι αποδόθηκε με τον καλύτερο τρόπο τόσο από τους ίδιους όσο και από τον μαέστρο κ. Νίκο Καμπιώτη, χαρίζοντας μας ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές.

Την βραδιά έκλεισαν η Ιστορική Χορωδία Νίκαιας και η χορωδία του Δήμου Παλλήνης. Η Ιστορική Χορωδία Νίκαιας με μαέστρο τον κ. Μιχάλη Κοκκίνη, αποτελεί έναν αληθινό θρύλο για το πανελλήνιο χορωδιακό τοπίο, γεγονός το οποίο επαληθεύτηκε με την εξαιρετική της εμφάνιση στην εκδήλωση μας.

Το φεστιβάλ έκλεισε με τη μικτή χορωδία Δήμου Παλλήνης με μαέστρο τον κ.Μιχαηλίδη Χαράλαμπο, ενθουσιάζοντας για ακόμα μια φορά το κοινό με το ξεχωριστό ρεπερτόριο της, προσδίδοντας με τον τρόπο αυτό μια διαφορετική νότα στην βραδιά.

DKF_0586

DKF_0623

DKF_0635

DKF_0670

DKF_0698

DKF_0738

DKF_0776

DKF_0760

DKF_0835

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: