ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2016 (1)

12 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2016

2 Οκτωβρίου 2016

4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Tην Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και ώρα 20.00  πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση Χορωδιών με τη συμμετοχή των χορωδιών Αμαρύθνου, Χαλκίδας,  Μεγάρων και Παλλήνης.

Την βραδιά άνοιξε η χορωδία της Αμαρύνθου με τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιώργου Γερογιάννη  ο οποίος έχει τη χαρά να διευθύνει τη χορωδία από την ίδρυση της το 1999.

Στη συνέχεια, μια χορωδία με πραγματικά εντυπωσιακό βιογραφικό και πλούσιες συμμετοχές τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας ανέβηκε στη σκηνή, η Χορωδία  Δήμου Μεγάρων με μαέστρο την κ.Μαρίλια Ηλία όπου μας  θύμισε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες των μεγαλύτερων ελλήνων συνθετών.  

Επόμενη στη σειρά   η Ευρίπειος Χορωδία Χαλκίδας,  με σημαντική πορεία και συνεργασίες στο ενεργητικό ,έχοντας  πραγματοποιήσει πάνω από 330 συναυλίες σε Ελλάδα και  Εξωτερικό  με  μαέστρο τον κ. Μιχάλη Κοκκίνη και πολυάριθμα μέλη.

Την αυλαία της συνάντησης  έριξε η  Χορωδία του Δήμου Παλλήνης   με ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια υπό τις οδηγίες  του μαέστρου κ.Μιχαηλίδη ο οποίος μαζί με τους χορωδούς του μας παρουσίασε ένα πραγματικά άρτιο αποτέλεσμα.  

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: