ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και σκοπό την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ο Δήμος Παλλήνης μέσα από την Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. υλοποιεί προγράμματα και δραστηριότητες άθλησης για όλους. Στις σύγχρονες και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες και στα σωματεία, να έχουν τις κατάλληλες υποδομές άθλησης για να αναδείξουν νέα ταλέντα. Τα προγράμματα λειτουργούν παράλληλα με τη σχολική χρονιά – σεζόν, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Ιουνίου σε καθημερινή βάση, και στοχεύουν στη δημιουργική απασχόληση των ατόμων και στην κινητική τους εξάσκηση. Στο ετήσιο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και η καλοκαιρινή απασχόληση – καμπ, το οποίο προβλέπεται να συμπεριλάβει και εικαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες, συνδυάζοντας έτσι την αθλητική εξάσκηση και την πνευματική καλλιέργεια.


Τα τμήματα που λειτουργούν επί του παρόντος είναι:


ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΒΟΛΕΪ
ΤΑΕ KWON DO
ΤΕΝΙΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (ΚΑΜΠ)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟ-JUNIOR, JUNIOR,ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ,ΕΦΗΒΟΙ - ΠΑΙΔΕΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΒΟΛΕΪ

 

'Αλλα Προγράμματα:
  • Εργαστήρια – skate board practice
  • Τμήματα Yoga
  • 'Αθληση στη Φύση - Οργανωμένα προγράμματα, outdoor sports (Mountain bike, rappel)
  • Προγράμματα Αγωγής Υγείας
  • Διαλέξεις: 'Αθληση, Διαιτολογία και Διατροφή
  • Οργάνωση αθλητικών ημερίδων


Κάθε χρόνο θα πραγματοποιούνται Αθλητικές Ημερίδες με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορους φορείς, ενώ παράλληλα αθλητές του Δήμου Παλλήνης θα λαμβάνουν μέρος σε αντίστοιχες διοργανώσεις.
Αθλητική 'Ανοιξη
Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης, η Αθλητική 'Ανοιξη αποτελεί πλέον θεσμό του Δήμου Παλλήνης. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια σειρά Δημοτικών και Διαδημοτικών αγώνων, με την συμμετοχή μαθητών των τελευταίων τάξεων Δημοτικού και της Α' τάξης Γυμνασίου του Δήμου Παλλήνης, που σφραγίζουν ουσιαστικά την αθλητική περίοδο. Η διοργάνωση αυτή κλείνει με την Τελετή Λήξης και Βράβευσης των συμμετεχόντων στα αθλητικά προγράμματα όπου μικροί και μεγάλοι παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της ενασχόλησης τους με τα αθλήματα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η Επιχείρηση στους αθλούμενους για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται οι εξής παροχές:
• Δυνατότητα συμμετοχής σε ένα ή παραπάνω αθλήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα επιλογής του αθλούμενου με την αντίστοιχη χρέωση.
• Η έκδοση κάρτας μέλους με την καταβολή του προβλεπόμενου ποσού εγγραφής ισχύος αορίστου χρόνου σε όλα τα Αθλητικά Κέντρα εφόσον ο αθλούμενος είναι ταμειακά ενήμερος και δεν διακόπτει τις δραστηριότητες πέραν των δύο περιόδων.
• Δίπλωμα συμμετοχής με τη λήξη της περιόδου.
• Ασφαλιστική κάλυψη προσωπικού ατυχήματος.

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα