ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πρωταρχικό στόχο της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. στο τομέα του Αθλητισμού αποτελεί η υλοποίηση, βελτίωση και αναδιοργάνωση των προγραμμάτων ''Αθλησης για όλους.
Μέσα από την μέγιστη αξιοποίηση των υποδομών (1ο Αθλητικό Κέντρο, 2ο Αθλητικό Κέντρο, 3ο Αθλητικό Κέντρο και 4ο Αθλητικό Κέντρο), των τεχνικών παρεμβάσεων στις εγκαταστάσεις (συντηρήσεις), την αγορά των απαραιτήτων εξοπλισμών, την μηχανογράφηση συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων και τον στρατηγικό σχεδιασμό ενημέρωσης και προβολής, κατορθώσαμε να αυξήσουμε των αριθμό των τμημάτων και των συμμετεχόντων στις ετήσιες δραστηριότητες και να βελτιώσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Επίσης στην διάρκεια της πρώτης διετίας η Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. ανέπτυξε και διοργάνωσε διάφορες Αθλητικές Εκδηλώσεις, Ημερίδες και Αγώνες σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς όπως το Υπουργείο Αθλητισμού, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, την Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ, τα τοπικά Σωματεία, τα σχολεία του Γέρακα και τους όμορους Δήμους.


Αθλητικές Υποδομές
Πέραν των προγραμμάτων που υλοποιούνται από την Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. τα Αθλητικά Κέντρα φιλοξενούν τα προγράμματα των Αθλητικών Σωματείων της πόλης, γεγονός που σε συνδυασμό με την αύξηση των τμημάτων του Δήμου, επέβαλλε την μεταφορά κάποιων δραστηριοτήτων στην σεζόν 2009-2010 στις καινούριες εγκαταστάσεις του 4ου Αθλητικού Κέντρου, προσθέτοντας επιπλέον διοικητικές, και λειτουργικές ανάγκες στην επιχείρηση.


Προοπτικές
Στην παρούσα φάση έχουμε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο ωριμότητας του αθλητικού τομέα σε ότι αφορά στις δυνατότητες των προσφερόμενων ετήσιων προγραμμάτων, γεγονός που επιβάλει την ανάδειξη νέων τμημάτων και εναλλακτικών μορφών άθλησης.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα