ΑΝΟΙΞΗ & ΠΗΛΟΣ

19 Μαΐου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 

"ΑΝΟΙΞΗ&ΠΗΛΟΣ"

Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού - Πολιτισμού – Περιβάλλοντος για τη φετινή χρονιά εμπνευστήκαν ένα νέο πλαίσιο για την ενίσχυση των δράσεων πολιτισμού στην πόλη σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της πόλης. Στόχος του προγράμματος «Πόλη-Πολιτισμού» είναι  η δημιουργία νέων θεματικών δράσεων και η μεγιστοποίηση της ενεργής συμμετοχής των φορέων της πόλης μας καθώς και η διάχυση του θεατρικού - καλλιτεχνικού - ψυχαγωγικού προϊόντος στο ευρύ κοινό.

Η έναρξη των δράσεων της Πόλης-Πολιτισμού ξεκίνησε από το Οινοποιείο Πέτρου την Κυριακή 15 Μαϊου και ώρα 10.30 με την εκδήλωση «Άνοιξη και Πηλός» σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Παλαιών Κατοίκων Παλλήνης «Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ».

Ο εξωτερικός χώρος του Οινοποιείου μετατράπηκε σε ένα μικρό εργαστήρι κεραμικής όπου γονείς και παιδιά, υπό την καθοδήγηση της χαρισματικής κεραμίστριας Χρυσάνθης Λυμπεραίου, ήρθαν σε επαφή με την τέχνη του πηλού, κατασκεύασαν πήλινα γλαστράκια, δοχεία κτλ, διασκέδασαν, πέρασαν δημιουργικό χρόνο και αξιοποίησαν την Κυριακή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνολικά δύο γκρουπ των 40 ατόμων πήραν μέρος στην εκδήλωση δημιουργώντας αξιοζήλευτες κατασκευές, τις οποίες θα μπορέσουν  τις παραλάβουν  από τα γραφεία του συλλόγου την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.

Κατά την αποχώρηση τους  μικροί και μεγάλοι πήραν από δύο αναμνηστικά δωράκια, ένα καλλωπιστικό φυτό για να διακοσμήσουν τις δημιουργίες τους και ένα βιβλίο του συλλόγου για την ιστορία της Παλλήνης.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Χρυσάνθη Λυμπεραίου για την πολύτιμη βοήθεια της στη διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τα μέλη του Συλλόγου «Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ».

_DKF3396

_DKF3317

_DKF3313

_DKF3328

_DKF3387

_DKF3376

_DKF3425

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: