ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ

08 Οκτωβρίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019
«Ένας ουρανός με αστέρια»


Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου μας και οι παιδικές χορωδίες Δ.Ε. Γέρακα & Δ.Ε. Παλλήνης συνέπραξαν με τους ταλαντούχους τραγουδιστές-ηθοποιούς Τάνια Τρύπη και Παναγιώτη Πετράκη χαρίζοντας μας μια μοναδική συναυλία με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας κατακλύζοντας το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία και αγαπήθηκαν μέσα από την μεγάλη οθόνη.Τραγούδια όπως:Ένας ουρανός, Καμαρούλα μια σταλιά, Έχω ένα μυστικό και πολλά ακόμα σπουδαίων συνθετών ερμηνεύτηκαν εξαιρετικά από τις αισθαντικές φωνές της κας Τρύπη και του κου Πετράκη. Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά αποτέλεσαν οι παιδικές χορωδίες της Δ.Ε. Γέρακα & της Δ.Ε. Παλλήνης όπου σε συνδυασμό με τους εξαίρετους μουσικούς της φιλαρμονικής δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της βραδιάς για το υψηλού επιπέδου θέαμα που μας προσέφεραν και ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Αλέξη Κωστάλα, που συνέδραμε στην παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα για την ενίσχυση του  Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αγοράζοντας βιβλία με τις βιογραφίες αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών προσφέροντας ένα μικρό λιθαράκι στο σπουδαίο έργο του προέδρου κ.Μπιμπίλα και των μέλων του ΤΑΣΕΗ.

 

DKF_1288

DKF_1305

DKF_1318

DKF_1391

DKF_1367

DKF_1348

DKF_1357

DKF_1605

DKF_1590

DKF_1444

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: