ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 2022

27 Μαΐου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 2022

Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του Covid-19, ξαναζωντανεύουν τα καλοκαίρια στη πόλη μέσα από τα τρία διαφορετικά Προγράμματα Καλοκαιρινής Απασχόλησης. Τα προγράμματα στοχεύουν στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μετά από τη λήξη του σχολικού έτους και μέχρι τις οικογενειακές διακοπές.

Μέσα από την καλοκαιρινή απασχόληση, ο Δήμος υποστηρίζει την οικογένεια έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να ανταποκριθούν στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις και τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από μια ευχάριστη απασχόληση.

Τα παιδιά έχουν τη ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μια ευρεία γκάμα αθλημάτων, να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν τεχνικές δεξιότητες και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Τα προγράμματα πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνει και μια σειρά δημιουργικών δρώμενων, τα οποία έχουν σαν σκοπό να εξωτερικεύσουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των παιδιών συμβάλοντας στην καλλιέργεια του πνεύματος και της εκφραστικότητας.

Ωστόσο, μη μπορώντας να παραβλέψουμε τις παρούσες συνθήκες που πλήττουν οικονομικά όλους μας, προχωρήσαμε σε μείωση των τιμών σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές συνδράμοντας με κάθε τρόπο στη καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας.

Στόχος μας είναι να ζήσουν όλα τα παιδιά μια νέα εμπειρία που θα γεμίσει την καρδιά τους με συναισθήματα, χρωματιστές και φωτεινές μέρες διακοπών.

ΕΞΩΦΥΛΛΛΟ

1-

2

3

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΟΡΟΙ

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘ.ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ &ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: