ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΦΕΑ ΠΕΡΙΔΗ

12 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:00 μμ Παλλήνη

Ανοιχτός χώρος στάθμευσης Ανθούσας (έναντι PRAKTIKER)

Για το τριήμερο φεστιβάλ, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της ηλεκτρονικής κράτησης θέσεων και με την προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα διατίθενται από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Κάθε θεατής μπορεί να κάνει κράτηση μέχρι δύο (2) εισιτηρίων.

2. Η προσέλευση στο τριήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μία (1) ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας και το αργότερο έως και 15 λεπτά πριν την έναρξη της. Σε περίπτωση που ο θεατής εισέλθει στο χώρο μετά τις 20.45 η κράτηση θεωρείται αυτόματως άκυρη και η θέση διατίθεται σε τρίτο.

3.Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 60 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης

4. Οι θεατές θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα κατά την είσοδο, την διάρκεια καθώς και κατά την έξοδο τους από το χώρο της συναυλίας.

5. Κατά την αναμονή για την είσοδο οι θεατές θα πρέπει να τηρούν μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον ενάμιση (1,5) μέτρου.

6. Τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων στις διαδρομές από και προς τους χώρους των εκδηλώσεων, στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες), κλπ.

7. Ρητή απαγόρευση της αυτόβουλης μετακίνησης θεατών σε άλλα καθίσματα.

8.Κατά την είσοδο τους θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριο τους είτε σε ηλεκτρονική μορφή από την οθόνη του κινητού, είτε σε έντυπη με εκτύπωση του εισιτηρίου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι εμφανές το QRcode του εισιτηρίου για να γίνει το σκανάρισμα.

9. Η έξοδος θα γίνει με βάση τις οδηγίες των ταξιθετών, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

10. Η είσοδος γίνεται από την λεωφόρο Ντραφίου (έναντι καταστήματος praktiker–Ανθούσας)

11. Χώρος στάθμευσης με είσοδο από την Λεωφόρο Ανθούσας.

12. Τα ΜΜΜ που εξυπηρετούν για πιο εύκολη πρόσβαση είναι τα λεωφορεία 301, 301 β και 324 και με προαστιακό ή μέτρο στο Σταθμό Παλλήνης.