ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

17 Μαΐου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πολιτιστική Άνοιξη 2019

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ & Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ»

Τη Δευτέρα 13 Μαϊου και ώρα 19:30 οι παιδικές χορωδίες της Δ.Ε Γέρακα & Δ.Ε. Παλλήνης μας υποδέχθηκαν στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης σε μια σπάνια συναυλία-αφιέρωμα στον αξέχαστο στιχουργό Μάνο Ελευθερίου.

Οι μικροί μας χορωδοί, υπό την διεύθυνση της κ.Μαριάννα Φερετζάκη και της Φένιας Μιχαηλίδη, έχοντας στον πλευρό τους σε μια εμφάνιση-έκπληξη την μοναδική ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου μας παρουσίασαν ένα συγκινητικό αφιέρωμα με τα σπουδαιότερα έργα του Μάνου Ελευθερίου τα οποία σημάδεψαν τη δισκογραφία μιας ολόκληρης εποχής.

Οι μελωδικές φωνές των παιδιών σε συνδυασμό με τη ζεστή και συνάμα δυναμική ερμηνεία της Νατάσσας Μποφίλιου έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση, άλλοτε ξεσηκώνοντας και άλλοτε συγκινώντας το κοινό το οποίο έζησε πραγματικά μοναδικές μουσικές στιγμές.

Τραγούδια, όπως: «Παραπονεμένα λόγια», «Η μαρκίζα», «Το τρένο φεύγει στις 8», «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», «Μαλαματένια λόγια» αποτέλουν ένα μικρό δείγμα γραφής για τον άνθρωπο ο οποίος υπήρξε μοναδική μορφή πολυσυλλεκτικού και ευφυούς δημιουργού, με χιούμορ, διαπεραστική ματιά, αλλά και ευρύτατη απήχηση και αποδοχή τόσο από τους ομοτέχνους του όσο και από το κοινό.

Θερμές ευχαριστίες στα παιδιά και στις μαέστρους για την προσπάθειά που κατέβαλαν, στους μουσικούς της συναυλίας, στους συντελέστες και ιδιαίτερα στην Νάτασσα Μποφίλιου για την άψογη συνεργασία και τη χαρά που μας πρόσφερε με τη συμμετοχή της.

DKF_5670

DKF_5504

DKF_5555

DKF_5589

DKF_5683

DKF_5728

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: