ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 'Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ 3014 μ.Χ'

07 Μαΐου 2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ 3014 μ.Χ»

Το θεατρικό έργο  «Κληρονομιά (3014 μ.Χ.)» έριξε αυλαία την Τρίτη 6 Μαϊου και ώρα 21.00 στο Οινοποιείο Πέτρου μετά από μια σειρά  επιτυχημένων παραστάσεων. Μια παρέλαση κορυφαίων συγγραφέων που άφησαν το στίγμα τους στη λογοτεχνία των δύο προηγούμενων αιώνων, ξεπήδησαν στη σκηνή με μικρά αποσπάσματα από τα «μεγάλα» τους έργα, σε μια πραγματικά ευρηματική συρραφή από τη κ.Νίκη Ζαρμποζάνη που υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Η έμπειρη και πολυπληθής θεατρική ομάδα της δημοτικής ενότητας Παλλήνης κατάφερε να ανταποκριθεί επάξια στο δύσκολο αυτό θεατρικό εγχείρημα αποζημιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο καλέσμά τους. 

Αύγουστος Στρίντμπεργκ, Ευγένιος Ιονέσκο, Μπέρτολτ Μπρέχτ  και Όσκαρ  Ουάιλντ είναι μόνο μερικοί από τους δημιουργούς  που καταφέραν με  το περιεχόμενο των  κειμένων  τους να βάλουν φωτιά στη σκέψη μας  τόσο για την κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί γύρω μας  μα  κυρίως για τις ομοιότητες στον τρόπο που δρουν  τα  «δημοκρατικά» και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Αναμφισβήτητα η παράσταση  σε  βάζει  σε διαδικασία να σκαλίσεις την ψυχή σου, να προβληματιστείς και να  κάνεις έναν επικοδομητικό διάλογο με τον εαυτό οου για το πόσο συνεπής είσαι στο τρόπο που ζήσεις και δραστηριοποιείσαι.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: