ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ

31 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2019
«ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ»

Tην Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20.00 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη με την παράσταση «ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ » του Carlo Goldoni από την θεατρική ομάδα του συλλόγου «Ο ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ», σε σκηνοθεσία Νίκου Παπαδέα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον υπηρέτη Τρουφαλδίνο που υπηρετεί δυο αφεντάδες. Είναι πονηρός και πολυμήχανος, γκαφατζής και συνάμα αναιδής. Τα θαλασσώνει και τα μπαλώνει, περιπλέκοντας τους πάντες και τα πάντα. Το έργο του Γκολντόνι είναι μια σάτιρα για τον έρωτα, το πάθος για ευτυχία, αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια για επιβίωση. Με όπλο το χιούμορ αλλά και με μια διεισδυτική κριτική ματιά στις συμπεριφορές των ηρώων του, ο συγγραφέας αποκαλύπτει την ηθική παρακμή μιας κοινωνίας που στηρίζεται στην υποκρισία και την διαφθορά.

Το κοινό, το οποίο κατέκλυσε την αίθουσα του αμφιθεάτρου, πέρασε δύο ώρες ασταμάτητου γέλιου και ουσιαστικής διασκέδασης, παρακολουθώντας μια πραγματικά άρτια παράσταση με εξαιρετικούς ηθοποιούς και ευφάνταστη σκηνοθεσία. Το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών αποτέλεσε την μεγαλύτερη και την πιο σημαντική επιβράβευση των συντελεστών για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

 

DKF_4326

DKF_4349

DKF_4424

DKF_4477

DKF_4546

DKF_4337

DKF_4377

DKF_4826

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: