ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑΣ (1)

17 Μαΐου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πολιτιστική Άνοιξη 2019

«ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑΣ»

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 και ώρα 21:00 ο προαύλιος χώρος των πρώην αποθηκών ΚΑΜΠΑ μετατράπηκε σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό προκειμένου να φιλοξενήσει τη χορωδία ενηλίκων και τη μαντολινάτα του Δήμου μας σε μια «Βραδιά Καντάδας».

Καντάδες από την περιοχή των Επτανήσων αλλά και από την Αθήνα, με έντονο ρομαντισμό και λυρικά στοιχεία μας μετέδωσαν το κλίμα της εποχής και την φιλοσοφία των καντάδων, καθώς και του κοινωνικού πλαισίου που ενθάρρυνε την έκφρασή τους. Οι νοσταλγικές μελωδίες των μαντολίνων ενώθηκαν με τους χορώδους προσφέροντας μας μια νοσταλγική βουτιά στο παρελθόν η οποία ξύπνησε μέσα μας μνήμες από παλιές, αγνότερες εποχές.

Οι θεατές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και θέρμη την εν λόγω εκδήλωση, φτιαγμένη με σεβασμό, τρυφερότητα και μεράκι και στόχο τόσο την τέρψη όσο και την γνωριμία με ένα είδος μουσικής έκφρασης που αποτελεί μέρος της ιστορίας μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές, κ. Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, μαέστρο της χορωδίας ενηλίκων, κ. Άρη Δημητριάδη, μαέστρο της μαντολινάτας, στους χορωδούς, στα μέλη της χορωδίας ,στον σολιστ κ. Αντώνη Αντωνιάδη, στην πιανίστα κ. Ιουλία Τζανετουλάκου καθώς και στην κ. Καίτη Γκόνου για την παρουσίαση της βραδιάς.

 

DKF_5356

DKF_5410

DKF_5438

DKF_5378

 

DKF_5460

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: