Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ

06 Ιουλίου 2015

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη 2015

«Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ»

Το Σάββατο 20 & την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Οινοποιείο Πέτρου και στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα αντίστοιχα παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα  Δ.Ε. Παλλήνης η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός», σε σκηνοθεσία του κ.  Βασίλη Αναστασιάδη.

Συναρπαστικές μελωδίες, φαρσικοί αιφνιδιασμοί στην πλοκή, αισιόδοξη ατμόσφαιρα και οικείες μουσικές, συνέθεσαν  ένα  εξαιρετικό δείγμα  ελληνικής λυρικής δημιουργίας το οποίο μας μετέφερε στη Αθήνα του 1918 όπου παρακολουθήσαμε τις περιπέτειες του Βαφτιστικού.

Σε μια πρωτοφανή απόπειρα για ερασιτεχνική ομάδα, τα παιδιά μέσα από μια σειρά επίπονων και μακρών προβών κατάφεραν να μας παρουσιάσουν  επάξια μια υψηλού επιπέδου παράσταση αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο και την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η εν λόγω παράσταση αποτέλεσε το δίχως άλλο ένα  δείγμα αληθινού θεάτρου το οποίο  συνάδει απόλυτα με την συνεχή αναζήτηση του Δήμου μας για ξεχωριστές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το τέλος των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Άνοιξης.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: