ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

26 Απριλίου 2010 έως 30 Απριλίου 2010 Γέρακας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης των μαθητών Λυκείων της Ελλάδας και της Κύπρου 2009-2010, στο Κλειστό Γήπεδο του Γέρακα. Τους αγώνες διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Γέρακα και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του 1ου Αθλητικού Κέντρου Γέρακα, από τις 26 μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ στο πρωτάθλημα τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν η ομάδα του ΓΕ.Λ. Κύπρου (3η θέση), του 3ου ΓΕ.Λ Αλεξανδρούπολης (2η θέση) και του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (1η θέση), που αναδείχθηκε νικήτρια.
Ο Αντιδήμαρχος, κ. Λεστάκης Ιωάννης, εκ μέρους του Δημάρχου Γέρακα κ. Αθανάσιου Ζούτσου, απηύθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες για την διοργάνωση και την προσφορά τους στον χώρο του Αθλητισμού, τονίζοντας ότι η φιλοξενία τέτοιου είδους πρωτοβουλιών αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την πόλη του Γέρακα και για την θεμελίωση του Αθλητικού πνεύματος στην καθημερινή ζωή των νέων.