ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «Χωρίς Αλάτι»

13 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «Χωρίς Αλάτι»

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας, πραγματοποίησε           την θεατρική παράσταση «Χωρίς Αλάτι».

Η σκηνή του Οινοποιείου Πέτρου μετατράπηκε σε βασίλειο και τα παιδιά ξετύλιξαν το νήμα της ιστορίας όπου και μάγειρες, φρουροί και όλοι όσοι ζουν στο παλάτι, ανακαλύπτουν πως η εξόριστη κόρη επέστρεψε και ρίχνει κρυφά αλάτι στα φαγητά του Βασιλιά!

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, απολαμβάνοντας την παράσταση αλλά και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Οι γονείς και οι φίλοι που παρακολούθησαν μια καλοδουλέμενη και άψογα εκτελεσμένη παράσταση όπου γέλασαν, συγκινήθηκαν και τέλος χάρισαν στα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο με το χειροκρότημά τους.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαριλένα Γούνια, την κυρία Κατερίνα Μπατσούλη και τον κύριο Γιάννη Πολίτη για το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και την συνέπεια που δείχνουν κάθε φορά στηρίζοντας έμπρακτα και με απόλυτη αφοσίωση τα παιδιά αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

_DKF1417

_DKF1429

_DKF1408

_DKF1435

_DKF1451

_DKF1473

_DKF1492

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: