ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ "ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

09 Ιουνίου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ "ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

Στην πρώτη, συμβολική «Πορεία της Γαλιλαίας», η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2022, για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, συμμετείχε ο Δήμος Παλλήνης, μαζί με τους άλλους επτά Δήμους των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή συναυλία από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας στον προάυλιο χώρο των εγκαταστάσεων της Γαλιλαίας και συνέχισε  με την ίδια να παιανίζει κατά  τη διάρκεια  της «Πορείας»,  την  έναρξη της οποίας κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, με  πλήθος κόσμου και επισήμων, με επικεφαλής τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο, να πορεύονται  συμβολικά  από τις εγκαταστάσεις της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» στα Σπάτα, έως το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Η «Πορεία της Γαλιλαίας» θα διεξάγεται κάθε χρόνο, εκ περιτροπής και στους 8 Δήμους της περιοχής και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για το έργο της «Γαλιλαίας», τη μεγάλη σημασία της Ανακουφιστικής Φροντίδας των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους και την ανάγκη δημιουργίας αντίστοιχων μονάδων και σε άλλες περιοχές.

D75_6404

D75_6408

_MG_0709

C0425.MP4.13_41_12_19

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: