ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ

29 Ιουνίου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης και η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων  που διοργανώνει η Περιφέρεια με απώτερο στόχο την ανάδειξη και την ενίσχυση του Πολιτισμού, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας πολιτιστικών αγαθών στους πολίτες, παρουσιάζουν τον Κώστα Χατζή σε μια μοναδική συναυλία. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.00 στο  ανοιχτό θεάτρο  του Οινοποιείου Πέτρου.

Ο αγαπημένος μας λαϊκός τροβαδούρος Κώστας Χατζής παίρνει την κιθάρα του και μας μεταφέρει στις παλιές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ. Μας ταξιδεύει εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει».

Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στην ξεχωριστή φωνή του, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και κατάφερε να επικοινωνεί με το κοινό του μ’ έναν μοναδικό τρόπο.

Πιστός στο κοινωνικό τραγούδι, έχοντας μελοποιήσει Παλαμά και Σικελιανό και με σπουδαίες συνεργασίες στην σημαντική καριέρα του (Πλέσσας, Ξαρχάκος, Μαρκόπουλος, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης) συνεχίζει να υπηρετεί τον «λόγο» για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Μέσα από τα τραγούδια του μιλά ρεαλιστικά για τα κοινωνικά θέματα, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ισότητα και την δικαιοσύνη.

«Απ’ το Αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδελφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» είναι τα αγαπημένα τραγούδια όλων που δεν θα λείψουν από το πρόγραμμά του.

Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Δανιέλα Χατζή.

Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

1 (003)

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: